Gazpacho este o supa foarte populara in Spania, se prepara foarte repede, fiind ideala atat pentru pranz cat si pentru cina.
De cele mai multe ori gazpacho se serveste rece, savoarea acestei supe este data, in primul rand, de gustul proaspat si racoritor al rosiilor cherry .
Ingrediente
* 700g rosii cherry
* 2 ardei grasi
* 1 catel de usturoi
* busuioc proaspat
* cimbru proaspat
* piper
* sare de mare
Mod de preparare
Rosiile se curata, se spala si se taie in doua .
Ardeii de curata de seminte si se taie in bucati potrivite.
Se pun toate legumele intr-un castron, se adauga busuiocul, cimbrul, sarea , piperul, se amesteca si se lasa la frigider pentru jumatate de ora.
Se proceseaza toate ingredientele intr-un robot de bucatarie, adaugand treptat apa, pana cand se obtine o compozitie cremoasa, avand consistenta unei supe-creme.
Pentru servire asezati supa in boluri decorati cu rosii cherry taiate, cimbru, busuioc, iar la final adaugati cateva picaturi de ulei de masline.
No comments:
Post a Comment